Rolete mecanice

rolete mecanice chisinau si moldova

Rolete mecanice pot economisi în mod eficient spațiul în jurul garajului, oferind acces ușor pentru parcare. Acest lucru face ca rolete să fie una dintre opțiunile cele mai practice pentru porti de garaj. Deschiderea verticală și plierea compactă a perdelei de închidere în cutia interioară, permite parcarea nestingherită de nimic a unei mașini înalte, fără de a vă fi teamă de orice bariere la intrare sau de închidere. Grosimea roletelor este de obicei 300-350 mm în diametru, această cifră poate varia în funcție de grosimea perdelei.
Siguranța rolete mecanice
Rolete mecanice sunt absolut sigure.
Acestea sunt echipate cu tije glisante speciale, care fixează poziția ușii în canalele laterale. Astfel sunt protejate împotriva închiderii neautorizate a ușii.
Rolete pentru garaj protejează sigur împotriva intrării neautorizate și a expunerii asupra mediului. Utilizarea lor păstrează mașina într-un microclimat confortabil, economisind timpul încălzirii sau ventilația înainte de a pleca.

Avantaje rolete mecanice:

• Economie de spațiu

• Design stilat

• Ușor de exploatat

• Posibilitatea de a instala pe două, trei sau mai multe garaje

• Ideal pentru deschideri arcuite

• Telecomandă opțională

Asortiment larg

Toate roletele sunt făcute la comandă, având în vedere dimensiunea și dorințele individuale ale clientului. Acest lucru vă permite să obțineți cele mai bune rezultate care vă vor satisface pe deplin. Cu o gamă largă de culori și modele, suntem capabili să alegem exact ceea de ce aveți nevoie.

Cumparați rolete mecanice Moldova

Găsiți preturi și cumpărați rolete mecanice în Moldova apelându-ne sau completând aplicația online. Specialiștii noștri vă vor ajuta să faceți alegerea perfectă.

 

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Mun. Chisinau, str. Muncesti 94

076-013-330

[email protected]

Rolete pentru garaj moldova

Producem livram si instalam rolete pentru garaj Chisinau si Moldova cu consultatie gratuita de la experti din domeniu doar comandand de la noi rolete pentru garaj primiti cadou masurarea gratuita!
Ne conducem dupa valori etice ale companiei cu care facem fericiti clientii nostri ce procura de la noi produse si nu primesc doar produse dar mai mult.
Primesc plus valoare la orce produs instalat cum ar fi rolete pentru ferestre sau rolete pentru garaj.
Lafel oferim automatizare porti si automatizare rolete, instalam si barierie industriale si barierie rezidentiale.
Aveti nevoie de rolete pentru ferestre atunci ati facut alegerea corecta intrand la noi pe site, puteti comanda roleta la fereastra cu instalare si montare, iar masurarile le primiti gratuit de la noi!
Primiti consultatii de la expertii nostri din domeniu la fiecare etapa a proiectului dvs.