Porti Sectionate

Porti secționale azi sunt una dintre cele mai populare soluții pentru garaje și locuri de parcare.
Tehnologia a fost inventată în Germania, iar de-a lungul anilor s-a îmbunătățit și perfecționat.
Această construcție economisește o mulțime de spațiu și face intrarea în garaj a maxim estetică și confortabilă, fără riscul de deteriorare sau prea multă bătaie de cap.

Porti sectionale în stare închisă sunt colectate compact sub plafon în interiorul garajului. Spre deosebire de sistemele de deschidere în părți, porti sectionale nu interferează cu intrarea și ieșirea din mașină și nu au nevoie de teren suplimentar pentru intrare în garaj.

Porti sectionale se deschid prin glisare pe niște ghidaje vertical în sus și apoi orizontal de-a lungul tavanului

Domeniu de aplicare porti sectionale

Porti sectionale sunt utilizate pe scară largă nu numai pentru garaje individuale, dar și pentru locuri de parcare subterane, depozite, spălătorii auto și service-uri, spații industriale. O gamă largă de opțiuni de culoare permite să alegeți porti ideal pentru orice stil arhitectural, de la stilul clasic strict, la high-tech modern.

Siguranță și fiabilitate

Porti sectionale sunt proiectate pentru cel puțin 10 ani de serviciu activ! Acest lucru înseamnă că, odată ce ați cumpărat porțile pentru mulți ani puteți uita de problema de a cumpara porti. Porti sectionale sunt fabricate folosind tehnologia germana și sunt bine testate înainte de a ajunge în mâinile clientului. Acest lucru ne permite să atingem cea mai înaltă calitate posibilă.

Pentru mai mult confort, porti sectionale pot fi echipate cu acționare automată, care vă va salva de manipulări inutile și obositoare de ieșire din mașină la intrarea în garaj. Telecomanda vă va ajuta să economisiți timp, nervi și să vă simțiți confortabil.

Porti sectionale in Moldova

Porti sectionale Chisinau cu livrare în toată Moldova puteți găsi la noi. Apelați numărul de telefon afișat pe site, sau completați aplicația sub formă de feedback. Experții noștri vă vor contacta prompt și vor răspunde la toate întrebările Dvs referitor la produs. Măsurarea și calcularea pretului - gratis!

 

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Mun. Chisinau, str. Muncesti 94

076-013-330

[email protected]

Rolete pentru garaj moldova

Producem livram si instalam rolete pentru garaj Chisinau si Moldova cu consultatie gratuita de la experti din domeniu doar comandand de la noi rolete pentru garaj primiti cadou masurarea gratuita!
Ne conducem dupa valori etice ale companiei cu care facem fericiti clientii nostri ce procura de la noi produse si nu primesc doar produse dar mai mult.
Primesc plus valoare la orce produs instalat cum ar fi rolete pentru ferestre sau rolete pentru garaj.
Lafel oferim automatizare porti si automatizare rolete, instalam si barierie industriale si barierie rezidentiale.
Aveti nevoie de rolete pentru ferestre atunci ati facut alegerea corecta intrand la noi pe site, puteti comanda roleta la fereastra cu instalare si montare, iar masurarile le primiti gratuit de la noi!
Primiti consultatii de la expertii nostri din domeniu la fiecare etapa a proiectului dvs.